Dropshipping

In de basis doen wij aan dropshipping. De meeste producten die wij aanbieden hebben wij niet zelf in voorraad. Dit geeft vele voordelen voor ons maar ook voor jou:

  • Geen hoge kosten door opslag.
  • Geen producten die blijven liggen die niet verkocht worden.
  • Minder transportkosten
  • Minder verpakkingskosten
  • Minder verzendkosten

Door bovenstaande voordelen kán dit regelmatig een gunstigere verkoopprijs betekenen. Dat dus uiteindelijk in jouw voordeel is!

Dropshipping is helaas ook wel slecht in het nieuws. Er zijn natuurlijk veel ondernemers die dit als makkelijke bijverdienste zien, en hiermee snel “rijk” willen worden. Slechte of helemaal geen levering. Slechte klantenservice. Woekerprijzen voor producten van AliExpress die ze voor een habbekrats inkopen.

Trends and Deals 4 You bied alleen producten aan die komen uit Europese landen en die ook gewoon geschikt en goedgekeurd zijn voor Europese (Nederlandse) gebruikers. Soms verkopen wij producten die ook via AliExpress verkocht worden maar die gewoon van onze leverancier uit Europa komen. Dit kan voorkomen omdat vele Europese verkopers ook gewoon via AliExpress verkopen. Wij hanteren in ieder geval géén extreme winstmarges op deze producten.

Ons doel: liever een blijde en tevreden klant dan een ontevreden klant!

Begin chat
Kan ik je helpen?